Advies - Documentorganisatie


image-94884-doc_organisatie3.w640.pngDe omslag van analoog naar digitaal gaat met rasse schreden verder. Van klein naar groot, in quasi alle administraties wordt nagedacht en zijn vaak reeds stappen gezet naar meer digitaal werken. De voordelen liggen voor de hand. En toch worden deze voordelen niet altijd, zo maar in een handomdraai gerealiseerd.

Waarom is dat?

Documentbeheer is een zeer uitgebreid vakgebied met ongekend veel mogelijkheden en varianten qua toepassingen, vereisten en wensen van de gebruikers. Gedegen kennis is nodig om juiste keuzes te maken, om de juiste stappen te zetten. Wat moeten we digitaal doen? Alles? Hoe krijgen we dat voor mekaar? Kennen we onze behoefte? Hebben we al op een rijtje wat we precies willen bereiken? Is het zo dat we met alles te digitaliseren, meteen alles voor mekaar hebben?

Praktische oplossingen die werken

Met haar 30 jaar ervaring in fysieke documentorganisatie heeft Ariës een ongeëvenaarde kennis en mogelijkheden om tot praktische oplossingen te komen die meteen werken. Oplossingen waarmee u direct resultaat boekt. Ariës verstrekt u degelijk advies over de aanpak, de organsiatie en de implementatie van rendabel digitaal documentbeheer. Waar mogelijk gaan we volledig digitaal en waar nodig wordt gecombineerd met papieren dossiers.

Behoefte van de gebruiker

Uitgangspunt is dat de behoefte van de gebruiker en van het bedrijf centraal staat. Dat betekent dat een documentorganisatie wordt opgezet zodat een gebruiker meteen over de juiste informatie beschikt. Zodat hij altijd, elk document, direct terugvindt. Efficiënt document-beheer vereist degelijke documentorgansiatie.

Hiervoor kunt u rekenen op Ariës: vakmensen met 30 jaar ervaring die niet gebonden zijn aan één of andere technische oplossing, maar die zorgen voor praktische en rendabele oplossingen die werken.

Ariës, kennis, service & betrouwbaarheid