Orgaboxen


Orgabox: schept orde in uw kasten en rekken


De Orga-box maakt van onbruikbare papierstapels handige, in groep geplaatste, snel toegankelijke en lokaliseerbare dossiers die u nooit hoeft te zoeken.


Door het perfecte concept schept de Orga-Box overal orde in uw kantoor. Zowel in een kast (staand op een legbord) als op uw bureel komt de Orga-Box van pas voor het besparen van plaats. Ariës gebruikt de Orga-Box in haar meest efficiënte document-opberging. Deze boxen passen tevens in de meest courante kasten, u hoeft dus zeker geen nieuw meubilair aan te kopen om uw staand-lateraal klassement perfect te ordenen.Techniek en Kwaliteit

De standaard Orga-Box is uitgevoerd in de afmetingen B 150 x H 234 mm en verkrijgbaar in een lengte van 305 mm en 380 mm. De Orga-Box is verkrijgbaar in de kleur grijs voor beide maten. De Orga-Box kan eveneens aan de muur worden opgehangen d.m.v. Orga-Box latten. De latten zijn verpakt per twee stuks en kunnen samen 4 Orga-Boxen dragen.

image-placeholder.png
De Orga-Box past altijd in elk meubel, ook in uw bestaande kasten.
image-placeholder.png
Orga-Box latten: een handige manier om boxen aan uw muur te bevestigen
image-placeholder.png
Orga-Boxen zijn verkrijgbaar in 380 mm en 305 mm diep, in de korte box ziet U tevens een tussenschot afgebeeld. Uw mappen blijven hierdoor netjes rechtopstaan, ookin een niet volledig gevulde Orga-Box.